Sepetim (0) Toplam: 0,00
9786057040275
756650
2022 AYT Matematik Soru Bankası
2022 AYT Matematik Soru Bankası
85.00

Saygıdeğer Öğretmen Arkadaşlarımız ve Sevgili Öğrencilerimiz;


Büyük bir özveriyle hazırlanan kitabımızın matematik dünyanıza ışık tutmasını, uzun ve yorucu olan eğitim hayatınıza katkıda bulunmasını en içten duygularımızla temenni ederiz.

Kitabımız;


· MEB kazanım esasları ve sıralaması baz alınarak hazırlanmıştır.

· Sorularımız ÖSYM'nin daha önce sorduğu soru tarzları ve ileride sorabileceği tahmini soru

tarzları çerçevesinde hazırlanmıştır.

· Her bir konu başlığının altında yer alan sorularımız, öğrenim safhanızı temellendirmek için

aşamalı bilgiler kullanılarak hazırlanmıştır.

· Her bir sorunun sorulma amacı olup, bu amaç bir sonraki soruya yada konuya hazırlık temeli

gözetilerek hazırlanmıştır. Bu sebeptendir ki her bir sorumuzu mutlaka sıralı olarak çözünüz. Aşamalı olarak öğrenimin kalıcılığını temellendirmek için kitabımız her konu için üç bölümden

oluşmaktadır.


Bu bölümler;


MOTİVASYON: Konunun anlaşılması ve temellendirilmesi için basit ve orta seviye sorulardan

oluşturulmuştur. Bu bölümdeki genel amaç, konunun en temel seviyede öğrenilmesi ve öğrencinin motivasyonun arttırılmasıdır.

POTANSİYEL: Motivasyonda edinilen temel bilgilerin kullanılabilmesi ve yorumlama kabiliyeti- nin artması için orta seviyede sorulardan oluşturulmuştur. Bu bölümdeki genel amaç, yorumlama kabiliyetinin artması ve öğrencinin potansiyelini yakalamasını sağlamaktır.

ÖZ GÜVEN: Motivasyon ve potansiyelde edinilen bilgi ve yorumlama kabiliyetinin arttırılabil- mesi için tamamı yeni nesil sorulardan oluşturulmuştur. Bölümün genel amacı, öğrencinin bilgi ve yorumlama becerisini maksimum seviyede kullanabilmesi ve öz güvenini kazanmasıdır.

Kitabın hazırlanması ve yayınlanması için emek veren Genel Yayın Yönetmenimiz Mustafa Kemal YAKIN'a, değerli öğretmenlerimiz Fikriye Yıldırım'a, Anıl Kolyiğit'e, Levent Yangöz'e , Muhlis Akın'a, Resul Gökçe'ye, Selim Özben'e Yüksel Karabulut'a, Aslı Buse Şentaş'a, Emine Yaman'a, Şemsettin Er'e ve Yunus Aktürk'e teşekkürlerimizi sunarız.

Kitabı hazırladığımız süreç içerisinde her anlamda bizlerden desteğini esirgemeyen, bizlere an- layış gösteren ailelerimize, eşlerimize ve çoçuklarımız Mavi ve Barış' a teşekkür ederiz.

Kapat