Sepetim (0) Toplam: 0,00
%10
2017 Nesin Vakfı Duvar ve Masa Takvimi Kolektif

2017 Nesin Vakfı Duvar ve Masa Takvimi

Liste Fiyatı : 34,00
İndirimli Fiyat : 30,60
Kazancınız : 3,40
3990000090100
681926
2017 Nesin Vakfı Duvar ve Masa Takvimi
2017 Nesin Vakfı Duvar ve Masa Takvimi
30.60

Beş yıldır yayımladığımız Nesin Vakfı Duvar Takvimi'ne gösterdiğiniz ilgiden ötürü teşekkür ederiz.

Takvimin her yaprağı size bir bakışta günü, haftayı, ayı hatırlatacak. Ayrıca yılın kaçıncı günü, haftası, ayında olduğunuzu, diğer destekleyici zaman bilgilerini, ayın hangi evrede olduğunu kolayca görebileceksiniz. On üç günlük fark ve birkaç ay adı dışında şu an kullandığımız Güneş takviminin aynısı olan Rumi takvimin ay adları yerine Anadolu'da kullanılagelmiş ama unutulmaya yüz tutan 12 aylık halk takviminin ay adlarını kullandık.

Günü geldikçe resmî ve dini tatilleri, özel gün ve haftaları da takvim yapraklarında bulacaksınız. Tabii Aziz Nesin'in seçilmiş sözleri, şiirleri ve hayatından kesitleri de. Üstelik “arkası yarın” halinde en güzel Aziz Nesin öykülerini de okuma fırsatınız olacak.

Gün doğumu ve gün batımı saatleri Ankara merkezine göre verilmiştir. Dolayısıyla gün doğumu ve gün batımı saatleri Ankara merkezi dışında yaklaşık bir değer olmaktan öteye geçmez. Merak edenler ABD Astronomik Uygulamalar Dairesinin resmi sitesine (www.usno.navy.mil) girerek bulundukları enlem ve boylama göre gün doğumu ve gün batımı saatlerini yıllık çizelge halinde edinebilirler.

Kapat