Sepetim (0) Toplam: 0,00
%15
2019 KPSS Eğitim Bilimleri Konu Anlatımlı Modüler Set Kolektif

2019 KPSS Eğitim Bilimleri Konu Anlatımlı Modüler SetGelişim Psikolojisi

Liste Fiyatı : 179,00
İndirimli Fiyat : 179,00
Kazancınız : 0,00
9786053297307
380383
2019 KPSS Eğitim Bilimleri Konu Anlatımlı Modüler Set
2019 KPSS Eğitim Bilimleri Konu Anlatımlı Modüler Set Gelişim Psikolojisi
179.00

Değerli öğretmen adayları;

KPSS Eğitim Bilimleri Modüler Set çalışması sizlere rekabetin yoğun olarak yaşandığı Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda profesyonel destek sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. Sınav konuları, konulara göre soru dağılımları ve KPSS soru tarzının değişiklik gösterebilmesi nedeniyle bu çalışma her yıl güncellenmektedir.

KPSS Eğitim Bilimleri Modüler Setinde sınıf ortamlarındaki ders aktarımları esas alındığı için öğrencinin kavrayabileceği kolay bir dil kullanılmıştır. Konular derslere ayrılmış ve anlatımlar buna göre düzenlenmiştir. Öğrencinin konunun bütününü görmesini sağlamak için konu anlatımlarından önce ders haritaları çıkarılmıştır. Ders haritaları hazırlamamızdaki amaç konunun öğrencinin aklında daha bütünsel ve özet olarak kalmasını sağlayabilmektir. Her ders anlatımının sonunda öğrencinin tanımları ve net bilgiyi ezberlemesini sağlayan etkin kavrama testi ve bu bilgiyi tekrar etmesini sağlayacak pekiştirme testleri yer almaktadır.

Öğrencinin Kamu Personeli Seçme Sınavı soru tarzına alışması ve bu tarz soruları çözümleyebilecek duruma gelmesini sağlamak için ÖSYM'nin son dört yılda ağırlık verdiği konu kapsamı dikkate alınmıştır. Öğrencilerimiz konu anlatımlarında da çalıştığı konuya ilişkin soruların nasıl çıktığını ya da çıkabileceğini görebilmektedir. Ayrıca etkin kavrama ve pekiştirme testleri KPSS sorularının niteliğine uygun olarak hazırlanmıştır.

Uzun uğraşlar sonucu ortaya çıkan bu çalışma sizlerin başarıya ulaşmasıyla anlam kazanacaktır.

Tüm öğrencilerimize sınavda başarılar dileriz.

Uzman Kariyer

Kapat