Sepetim (0) Toplam: 0,00
9786057825742
695419
2020 8. Sınıf Din Kültürü Dinamo Soru Bankası
2020 8. Sınıf Din Kültürü Dinamo Soru Bankası
13.00

Tonguç Yayınları'nın Dinamo'su öğrencileri harekete geçirecek ve onlara sınavkazandıracak.Bu kitapla öğrenciler Konu Öğreten testler ile bilmeleri gereken konularıöğrenerek ilk adımı atacak, Pekiştiren testlerleöğrendikleri konularısağlamlaştıracak, Ünite Tekrar testleri ile ünitelerin sonunda seçici sorularlakendilerini sınayarak son adımı tamamlayacaklar.

Kitapta karşılaşacakları testler alıştıklarından biraz farklı. Her testin ilksayfası dikey, ikinci sayfası ise yatay olarak tasarlandı. Üstelik bütüntestler yeni nesil sorulardan hazırlandı. Dinamo'da seviye seviyekarşılaşabilecekleri her tarz soruyu görebilecekler. Böylece adım adımbaşarıya yürüyecekler.

Takıldıkları yerde TATS (Tonguç Akıllı Takip Sistemi) uygulaması ile videoçözümlere başvurabilecekler.Ayrıca kitap TEPS (Tonguç Eğitim Programlama Sistemi) ile de uyumlu. Yanitüm kitap küçük adımlara bölünerek belirli süreli programlar ile kitap bitirmemodeline göre tasarlandı. Öğrenciler isterlerse adımları takip ederek kitabıküçük parçalar halinde bitirebilir, isterlerse 9-15-21 günlük Yoğun-OrtaRahat programlar ile belli sürede kitabı tamamlayabilirler.

Kapat