Sepetim (0) Toplam: 0,00
9789753141406
768422
2022 Astroşifa Ajandası (Ciltli)
2022 Astroşifa Ajandası (Ciltli)
49.00

2022 Yılında Beden ve Ruh Uyumu ‘Astroşifa Ajandası' ile Buluşuyor.

Alanında ses getiren iki uzman Dr. Ender Saraç ve Astrolog Aygül Aydın'ın önerileriyle hazırlanan 2022 Astroşifa Ajandası, yeni yılda herkese ‘iyi gelecek' önerileriyle ışık tutuyor.

Yeni yıla merhaba derken, evrenin enerjisini ruh ve bedenle birleştirecek şifa kaynaklı öneriler ile yenilenmek isteyenler için Astroşifa Ajandası, 2022 öngörüleri ve önerileriyle okuyucularla buluşuyor.

Astrolog Aygül Aydın ve Dr. Ender Saraç'ın benzersiz önerilerinin yer aldığı Astroşifa Ajandası gezegen döngülerini kozmik sistemde yarattığı enerjileri sağlık açısından değerlendiriyor. Dr. Ender Saraç, tek bir öneriyle mükemmel bir sağlığa kavuşmanın mümkün olmadığının altını çizerken Astrolog Aygül Aydın'ın gökyüzüne göre bazı önemli durumlara karşı dikkat edilmesi gereken büyük günler ve tarihlerle 2022 yılının yol haritasını çiziyor.

Sadeleştirilmiş bir yaşam biçimini benimsemek mutluluğu getirdiği öğütleyen rehber değerindeki ajanda gökyüzünün şifreleriyle beden ve ruh uyumunu yakalamanın fırsatını sunuyor. Astroşifa ajandası, Astrolog Aygül Aydın ve Dr. Ender Saraç'ın “Ay takvimini takip et, önerilerini yaz, hayatını planla” stratejileriyle 2022 yılında kapıların aralandığını ve karanlıkların dağıldığını anlatıyor.

Astroşifa, yeni yılda ruhunu ve bedenini arındırmak herkes için bir pusula oluyor.

Kapat