Sepetim (0) Toplam: 0,00
9786057040251
756645
2022 TYT Güçlü Türkçe Konu Anlatımlı Soru Bankası
2022 TYT Güçlü Türkçe Konu Anlatımlı Soru Bankası
75.00

Elinizdeki Bilinçsel Yayınları TYT Türkçe Konu Anlatımlı Soru Bankası kitabımız, MEB'in güncel öğretim programındaki değişiklikler ve kazanımlar ile ÖSYM'nin sorduğu sorular dikkate alınarak hazırlanmıştır.

MEB Türk Dili ve Edebiyatı dersinin sizler için gerekli olan 9, 10 11 ve 12. sınıf tüm "Türkçe" konularını daha iyi kavrayabilmeniz adına açık ve yalın bir dil kullandım. Bunu kolaylaştırabilmek için de konuları maddeler halinde anlattım, örnek ve etkinliklerle de pekiştirdim. Yazım ve noktalama kurallarında TDK'nin Yazım Kılavuzu'nu (http://tdk.gov.tr) , dil bilgisi kurallarında da ÖSYM'nin konuyla ilgili sorularını esas aldım. Bu niteliklere sahip kitabımızın sizlere faydalı olmasını canıgönülden temenni ederim.

Sınavlara hazırlık aşamasında sizlere büyük katkı sağlayacağını düşündüğümüz bu kitabın hazırlanmasında verdiğim büyük emeğe sahip çıkan, katkıda bulunan Bilinçsel Yayınları'na şükranlarımı; varlıklarıyla benim üretme ruhumu taze tutan iki gözbebeğim kızlarım Ayşe Nil Yıldırım ve Doğa Yıldırım'a da yürek dolusu sevgilerimi sunuyorum.

Başarılarınızın daim olması dileğiyle!..

Kapat