Sepetim (0) Toplam: 0,00
9786057040244
756646
2022 TYT Matematik Soru Bankası
2022 TYT Matematik Soru Bankası
85.00

Sevgili Öğrenciler ve Değerli Öğretmen Arkadaşlar;

Bu kitabımız (YKS) Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın baraj sınavı olan (TYT) Temel Yeterlilik Testi Matematik bölümüne hazırlık çalışmalarınıza büyük katkı sağlama amacı güdülerek hazırlandı.

Kitabımız her konu başlığı altında "Motivasyon”, "Potansiyel”, "Özgüven” ve "Bölüm Sonu Sınavı” olmak üzere dört kısımdan oluşmaktadır.

Motivasyon Testleri; bir öğretmenin öğrenciye dersi anlattıktan sonra, öğrencinin konuyu anlayıp anlamadı-ğını kavrayabilmek için yazılmıştır. Bu testlerdeki soruların çoğunluğu Klasik sorulardan oluşmakta olup, her testte en az 2 adet Yeni Nesil soruya yer verdik. Motivasyon testlerindeki Yeni Nesil sorular, bu testlerde bulunan klasik soruların zorluk seviyesi olarak bir kademe üstünde olup, öğrenciyi yeni nesil soruları çözmeye hazırlamak olarak amaçlandı. Bu sorular öğrenciyi zorlamayıp, yeni nesil sorulara hazır bulunuşluğunu arttıracaktır.

Potansiyel Testleri; Tamamıyla yeni nesil sorulardan oluşmaktadır. Motivasyon testlerini tamamlayan öğren-ciler bu kısımda yeni nesil sorulara daha fazla alıştırma yapacaktır. Potansiyel Testlerinin zorluk seviyesi, Motivasyon testlerine göre biraz daha arttırılmıştır.

Özgüven Testleri; TYT de sorulan yeni nesil sorulara daha fazla benzeyen sorulardan oluşmaktadır. Öğrenci-nin sınavda karşısına hangi tarzda yeni nesil sorular çıkacağını bu kısımdaki testler ile görüp, kendini sınav anında gibi hissederek, sınavdaki yeni nesil sorulara çok daha iyi hazırlamış olacak.

Bölüm Bitirme Sınavı; Öğrencinin Motivasyon, Potansiyel ve Özgüven testlerini bitirdikten sonra, kendisinin fark etmediği eksikleri ortaya çıkaracak kısımdır.

Bir eğitimci olarak sizlere daha iyiyi ve güzeli sunarak yardımcı olmak bizi sevindirecek, başarılarınız bizi mutlu edecektir.

Kapat